?

Log in

No account? Create an account

Previous Entry | Next Entry

Різдво 2018

Ісус Христос народився -
щоб Україна перемогла Росію у цій Священній війні!

Вітаю всіх братів по вірі і братів по зброї із цим святом Різдва Христового, через яке Господь обітує кожному добру людському перемогу над кожним злом людським і не тільки.

Ми звикли святкувати релігійні свята.
Ми всі звикли до свят Церкви - як до чогось календарного, регулярного, повторюваного - і в цьому часто губимо саму їх суть.

Якщо ми уважно вчитаємося в тексти Євангелії, присвячені сьогоднішньому святу - то коротке і бідне свято Різдва для самих його героїв одразу переходить у смертельну небезпеку для Немовляти і Його батьків. Одразу дух лукавий бере гору в свідомості місцевого царя Ірода - який сприймає новонародженого Мессію як конкурента на престол - і починає вирізати всіх дітей у Вифлиємі і навколо віком до двох років.
З тих пір саме ім'я "Ірод" стало лайкою. На той час убивства дітей Ірод вже вбив всіх представників династії Маккавеїв, навіть простих людей, в яких була крапля крові колишньої династії. Всіх дорослих конкурентів - які були лише жертвами його хворої уяви - він вже повбивав.
А після того як повбивав дітей - і відчувши, наближення смерті цар Ірод візьме в заручники молодих людей і підлітків із найкращих родин Ієрусалима - і накаже після своєї смерті їх убити. Це він задумав щоб люди плакали.
Він - проклятий Богом і власним народом - він це прекрасно знав. Але йому хотілося, щоб люди ЩИРО плакали на його похоронах. (На щастя наказ царя-психопата виконаний не був)

Цю історичну довідку поставив у привітання - щоб ви оцінили в яких саме умовах звершувалося наше "свято".
Це ми сьогодні святкуємо перемогу Немовляти і Його батьків, які своїм подвигом врятувалися від багатьох небезпек.
А ми цього не знаємо - у нас свято, пісні, колядки, смачні страви на столі. Піст то закінчився, чого ж.
Для самого Немовляти і Його батьків - піст тільки починається. Причому ще той.

Царя Ірода ми можемо бачити вживу - якщо включимо будь-який російський телеканал.
Цей новітній російський ірод - абсолютна копія Ірода І Великого, про якого ми читали в Біблії - та сама маніакальна воля до вбивства, та сама маніакальна воля до пожиттєвого керівництва. Он вона - копія - знову розказує у щорічному телеефірі, що України не існує і ми є частина Росії.

Це всі загальновідомі речі наводжу лише для того, щоб підкреслити той факт - що спасіння це є результат сумісних зусиль:
- Святого Бога, який рятує людство тим єдиними способом, який можливий;
- подвигу святих людей (Марії, Йосипа, всіх праведників від часів Адама).

Чому Бог бере на себе такі труднощі?
Чи не простіше йому клацнути пальцями чи гримнути блискавкою чи просто явитися всім людям і погрозити їм пальцем, щоб вони себе добре поводили?

Ми достеменно не знаємо відповіді на питання чому.
Але ми точно знаємо, що Ісус не являвся тим, хто його гнав, тим, хто його відкидав і переслідував.
Виключення, апостол Павло - але він просто щиро вірив обманщикам у їх ставленні до Ісуса.
Всі решта віруючих - а їх було не більше кількасот за життя Ісуса - всі вони спаслися через те, що самі прийняли Христа як Бога.

Це зараз в Церкві номінально = 44 мільйони Українців.
Це зараз тільки в одній України охрещено 44 000 000 (сорок чотири мільйони) людей.
А тоді грубо було 120 до хресної смерті і воскресіння.
І жоден із них не загинув, - за обітницею Ісуса - окрім сина погибелі (одного чудо-апостола, Іуда Іскаріота).

Тобто заповідь рятувати овець так, щоб жодна із 44 млн не загинула - це тепер стосується першоієірархів Церкви (Київського Патріархату).
Ісусу було легше рятувати 120 чоловік, ніж 44 мільйони сьогодні - але принцип той самий.
І Самого Ісуса намагалися вбити незчисленну кількість раз від народження і до хресної смерті - в Євангелію потрапили тільки кілька замахів. Єпископат УНР сто років тому спіткала цікава доля, яка яскраво ілюструє тезу Єванглія "учень не більший за свого вчителя".

Моя думка - про причину Божого плану спасіння через народження від Діви і боротьбу із багатьма ворогами - що тільки таким способом можна було достукатися до сердець людей. Ніяк інакше - тільки через втілення, через життя в бідній родині, через спокуси лукавого і численні замахи його слуг.
В таких трудах і небезпеках звершувалося спасіння.

Але Ісус переміг гонителів - щоб дати шанс добру в цьому світі перемогти зло.
Щоб дати шанс не лише Українцям сьогодні перемогти агресора - але щоб дати кожному добру, особистому і колективному перемогти зло, яке нападає на нього.

І в нашій державі сьогодні відбуваються жахливі речі - 7% території окуповано, окупанти грабують і убивають Українців, цар окупантів прямо оголошує, що ніякої України не було і немає - а Українці зіщулилися, закрили вуха, примружили очі, залягли в позі ембріона на теплих перинах і сплять важким сном забуття четвертий рік війни підряд.

Не трогають їхнє серце сльози біженців.
Не трогають їхні душі кров убитих солдат і мирних жителів.
Не трогають розум - здоровий глузд зрештою (!!!) - прямі обіцянки новітнього ірода.
Живуть як трава при дорозі - пий, гуляй, веселись, завтра нас може не бути.

Ще й називають себе "українцями" і "християнами".
Такий лицемірний патріотизм і така лицемірна релігійність і дають шанс іроду на успіх.

Тому вітаю справжніх Українців і справжніх Людей, хто воює на цій Вітчизняній війні 2014-2018, на цій Російсько-Українській війні 2014-2018 п'ятий рік підряд.
Ця війна неоголошена нашими правлячими безумцями, які її відкрито саботують, наші світські іноземні союзники бачачи таке ставлення самі гальмують, а релігійні іноземці моляться "за мир" - вони очікують хто переможе, щоб переможцю сказати, що ми не винні перед тобою, ми за мир молилися.

Ось таке в нас Різдво, браття.

Тому я вітаю нас всіх із тим - що Христос народився для того, щоб всяке добро перемогло всяке зло загалом, а Україна перемогла цей філіал пекла на землі під назвою Росія і його безумного царя, новітнього ірода.

Христос народився - щоб дати нам шанс перемогти.
Було б нерозумно опустити зараз руки через гріхи політиків, єпископів, народу дезертирного і тп - і програти війну.
Коли Господь за нас на цій війні - за тих, хто воює, хто ризикує життям, хто жертвує - чого маємо програвати?
Нехай програє хтось іще, але не ми.

Тому дарую вам свою молитву в це Різдво - нехай Господь дарує перемогу правому в цей п'ятий рік нашої Священної війни.

Христос народився!
Славімо Його!

Latest Month

квітень 2019
S M T W T F S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Tags

історія




free counters
Map

Makitra counter

Розроблено LiveJournal.com
Designed by Lilia Ahner